miercuri, 12 ianuarie 2011

Ciorba de om

Nu-mi plac mancarurile in care nu mai poti deosebi legumele intre ele. De prea indelungata fiertura, nu mai intelegi -nici cu ochiul, nici cu limba- daca ceea ce ai inghitit a fost morcov, varza, cartof, ciuperca, sau mai rau, o bucata de carne ras-fiarta. Bucatarul care gateste asftel, e ori grabit, ori incompetent... ori gateste fara sa-si iubeasca clientii...

Nu-mi plac oamenii care ascund -dupa deget- ce sunt ei cu-adevarat... oameni pe care ii cunosti de luni sau ani de zile, pe care ii chemi la tine in casa si-i servesti cu ce ai mai bun, (pe care-i ajuti, sau care te ajuta, oameni pe care ii consideri apropiati sau prieteni), dar care n-au curajul sa spuna: "sunt milionar, dar fac pe saracul, sa adun mai mult", "sunt prostituata,  (nu) mi-e jena, dar asta sunt"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu