sâmbătă, 11 februarie 2012

Nu-l mai bate, ca te pleznesc

Faceti si voi adesea ca mine? Dupa care, chiar va tineti de cuvant si chiar plezniti? Si va mirati si voi, ca si mine, ca treaba nu tine? Adica, cu cat mai mult pleznesti, cu atat rezolvi mai putin, pe termen lung? (ok, pe termen scurt ai 2.5 secunde de... liniste)

Nu poti invata pe nimeni nici ceea ce vrei, nici ceea ce stii, ci numai ceea ce esti.

2 comentarii:

  1. Ba da! Dar la noi dureaza in functie de cine este prin preajma! De ex. daca ii mamaia si tataia tipa de parca l-a omorat cineva (pana ii ia unul din ei apararea); daca e doar cu unul dintre noi (parintii) schiauna putin si ii trece(adica nici nu mai plange, nici nu mai face prostii-intelege ca e serioasa treaba !
    Important: palma e ultima solutie! Incearca pedeapsa inainte (dar sa nu fie ceva de genul "te inchid singur in dormitor"! ci " iti iau jucaria preferata 10 minute" sau " nu te las sa te uiti la desene" sau..... Nu uita: il doare mai tare faptul in sine- nu are voie- nu lipsa jucariei (de ex.)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihihihi, e tare de tot treaba cu palma e (ultima) solutie. Eu stiu parinti care nu si-au batut niciodata copiii (nu pot sa ma laud ca as fi printre ei, dar mi-ar place. Zi si tu daca nu ti-ar fi placut, copil fiind, sa stea mami cu tine de vorba, sa-ti explice, sa-ti dea un pic de importanta, in loc sa te plezneasca, fie ea pleznitura aia si "ultima solutie"). Pe bune. Si n-au innebunit, iar copiii nu sunt lichele. Habar n-am cum au reusit...

    RăspundețiȘtergere