luni, 8 noiembrie 2010

Secretul fericirii

Se ia una bucata coleg.
Care in viata lui n-a scos pe gura (catre tine) mai mult de salutul bi-silabic. Caruia i se rupea de tine si tie de el. Care, de cand esti insarcinata, e foarte bine-intentionat, iti bate apropos-uri sa mai iei cate un concediu medical, sa te mai relaxezi, ca parca nu prea arati bine si stressul nu prea-i face bine "lu ala micu" (-Elena, esti bolnava? -Nu. -Totusi, insanatosire grabnica iti doresc...). Care, de cand a intrat in firma se sileste -trup si suflet- sa fie apreciat -ba ore suplimentare, ba informatii cautate voluntar, ba training-uri. Care de-abea asteapta sa pleci in concediu -daca se poate de tot- sa stea pe scaunul tau (desi scaunul tau NU E MAI MOALE decat al lui).
Deci se ia colegul asta, impreuna cu prietenii lui, la fel de "spalati" ca si el si se pun parerile si apropos-urile lui/lor la categoria "trash- ma doare-n cot" din creierul tau, dupa care se trage apa de doua ori.

Separat se inghite (incet-incet) junatate de litru suc de portocale diluat cu apa, cate o muscatura de paine integrala, se arunca din cand in cand cate o gluma catre (toti) colegii -inclusiv cei din trash- pe rand, daca nu merge altfel. Tot separat se fac planuri de reorganizarea casii, pentru cand apare "ala micu"... Se zambeste tuturor, inclusiv portarului si femeii de serviciu. Se trece pe la bancomat si se scot ceva lei pentru cadoul nepotelului. Se fac planuri "de atac" pentru nastere. Gandurile bune se trec pe curat, iar cele ucigase se mai lasa o zi la inmuiat, poate maine nu mai sunt asa taioase.

Pofta buna!

5 comentarii:

  1. Ba, ce misto ai zis-o pe asta: "Gandurile bune se trec pe curat, iar cele ucigase se mai lasa o zi la inmuiat, poate maine nu mai sunt asa taioase".
    Felicitari inca o data! Cat are bebeloiul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi asemenea. Am vazut ca ambasadoarea primeste bebe, m-am gandit ca amu-i momentu'!

    Äh, io nu prea ma am cu aritmetica. In Feb. tre sa iasa la iveala. Hihihi

    RăspundețiȘtergere
  3. :D Si nici o drama, nici un "nerv"? Asa senina si calma esti? Ce e, bebeloi sau bebeloaica?

    RăspundețiȘtergere
  4. -Mai Bula, ai SIDA?

    (daca zic da, imi cere. Daca zic nu, crede ca is sarantoc)
    - Am avut da' mi s-o terminat!

    Asa si io cu nervii.
    Nush ce e, nu se vedea si n-am insistat. Eu vreau BEBE, daca se poate MUUUUUUUUUUUULTI si sa ma joc cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba, esti tare! :D
    Ti pup si-ti doresc sa ti se intample toate dupa cum vrei tu!

    RăspundețiȘtergere