marți, 23 noiembrie 2010

De ce dam de mancare copiilor?

Citesc deunazi un titlu de articol intr-o revista glossy on-line (romaneasca) "de ce le citim copiilor?". (N-are sens sa numesc revista, cert e ca -dupa parerea mea- 15% din articole sunt deosebit de interesante, cam 10% sunt mediocre iar restu' e apa de ploaie. Cu toate astea, revista se afla la mare distanta de revistele "obisnuite" glossy, in care gasesti NUMAI apa de ploaie. si un articol bun o data la doi ani. Daca ai noroc.)

Iar am innebunit?) Cum adica de ce le citim? Pai problema cu cititul e la fel de vitala ca mancarea, somnul, aerul curat, comunicarea.

Intr-o buna zi, cand o sa uitam cu totul ce inseamna sa fii mama/parinte -ca o sa fim foarte ocupati/ocupate(e) cu emanciparea/ gasirea timpului pentru noi insine/ relaxarea/ etc.- o sa gasim alte articole in aceeasi revista. Care sa ne aduca aminte ca acesti plozi pe care i-am adus pe lume, au si ei anumite necesitati care trebuiesc satisfacute. Si n-o sa scrie "idiotilor, mergeti la ginecolog sa va sterilizeze, barem sa nu mai faceti alti copii" ci, "foarte provocator": "de ce ducem copilul la medic in caz de boala", "de ce au nevoie copiii de aer curat", "de ce e necesar sa vorbim cu copiii nostri?". Iar in editia speciala de Paste: "Foarte important: De ce hranim copii?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu